DJ met zang

Singer in Suit is dj en zanger. Hij combineert het draaien als dj met zijn eigen live zang. Zo boekt u in in 1 keer een compleet, veelzijdig, origineel en stijlvol programma, bijvoorbeeld voor een feest, bruiloft of evenement.

>> Neem nu vrijblijvend contact op

Compleet

Bij Singer in Suit boekt u niet alleen entertainment met dj en zang, maar ook alle apparatuur die daarbij hoort. Een geluidsset, licht en dj-gear bijvoorbeeld. Alles is van professionele kwaliteit. Wel zo gemakkelijk!

Stijlvol

Singer in Suit verschijnt uiteraard in pak tijdens een optreden, maar ook de apparatuur die hij meebrengt is voorzien van een stijlvolle aankleding. Alles is netjes op elkaar afgestemd en wordt strak neergezet op de locatie.

Origineel

Dj’s zijn er genoeg. Zangers waarschijnlijk ook. Maar een dj en zanger die een gecombineerde act als Singer in Suit kan brengen, is tamelijk zeldzaam. Singer in Suit kan zijn publiek altijd verrassen met een originele muzikale invulling.

Veelzijdig

Singer in Suit is een allround dj en zanger. Dat betekent dat hij meerdere genres kan brengen. Pop, top 40, soul, dance en Nederpop bijvoorbeeld, maar ook disco, r&b, reggae en andere genres. Hij is van vele markten thuis.

Datum?

Een vrijblijvende offerte vraagt u heel gemakkelijk op. Vul het contactformulier in en Singer in Suit geeft u binnen 1 werkdag een reactie. Vaak al binnen een uur.

>> Neem nu vrijblijvend contact op

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU