Leuke zanger in Arnhem

Dit is Singer in Suit. Een professionele en veelzijdige live zanger die covers in meerdere muziekstijlen kan zingen. Beschikbaar in de regio Arnhem en omgeving!

Van goede pop tot opzwepende dance en van gezellig Nederlands tot discohits: Singer in Suit kan en wil het allemaal zingen. Live uiteraard.

U kunt hier een live zanger boeken die zich aanpast aan uw wensen en het aanwezige publiek. Hij zingt wekelijks op bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten en evenementen, ook in de omgeving van Arnhem. Hoe kan deze zanger u van dienst zijn?

> NEEM METEEN CONTACT OP

Een veelzijdige zanger boeken in Arnhem

Singer in Suit: dé veelzijdige zanger boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feestje of evenement.

Hele avond of middag

Hele avond of middag

Compleet en doorlopend entertainment met een tijdsduur in overleg. Een absolute aanrader voor gevarieerd publiek. Avondvullend of middagvullend: dit is absoluut de populairste en meest geboekte optie van Singer in Suit.
3 x 30 minuten

3 x 30 minuten

3 x 30 minuten zangset. Uitgebreid genieten van de beste covers. Vaak gekozen door opdrachtgevers die al een andere dj hebben geboekt. Met Singer in Suit ontstaat er dan meer afwisseling en live interactie.
2 x 30 minuten

2 x 30 minuten

2 x 30 minuten zangset. Veel live zangers zijn slechts te boeken voor een half uur. Singer in Suit verdubbelt de tijdsduur, maar de kosten niet. Singer in Suit kan tijdens meerdere zangsets eventueel een grotere variatie laten zien.
1 x 30 minuten

1 x 30 minuten

1 x 30 minuten zangset. Ideaal als surprise-act, hoogtepunt of afwisseling. Bijvoorbeeld voor programma's met andere livemuziek of dj's. Singer in Suit brengt een herkenbaar en verrassend optreden. Uiteraard live gezongen.