Dé act voor uw bruiloft

Muziek is een heel belangrijk onderdeel van een bruiloft. Maar welke act moet u daarvoor boeken? Er zijn immers zoveel acts voor een bruiloft. Singer in Suit biedt uitkomst. Zijn act is professioneel, veelzijdig en uitermate geschikt voor een bruiloft. Singer in Suit biedt entertainment als dj en zanger en heeft daarmee een bijzonder populaire act voor bruiloften. Met live interactie en dj-muziek biedt zijn act namelijk voor ieder wat wils.

Ik wil graag informatie per e-mail of telefoon

DJ én live act voor uw bruiloft..in één!

Singer in Suit: muziek als dj en zanger voor uw bruiloft.

Origineel

Origineel

U kunt allerlei bands, artiesten en dj's boeken voor uw bruiloft. Aan aanbod geen gebrek. Singer in Suit is echter origineel ten opzichte van ieder ander: hier boekt u namelijk een professionele bruiloft act met een dj en zanger in één. Deze act is zeer geschikt voor een volle dansvloer op uw bruiloft.
Bekwaam

Bekwaam

Misschien heeft u nog nooit van Singer in Suit gehoord. Toch staat Singer in Suit al jaren op het podium. Als dj, zanger en bandlid heeft hij honderden optredens ervaring. Niet alleen in acts op bruiloften, maar bijvoorbeeld ook op bedrijfsfeesten, jubilea en evenementen.
Gevarieerd

Gevarieerd

Singer in Suit is een afwisselende act voor uw bruiloft. Als DJ en zanger heeft hij een veelzijdige show die op maat wordt verzorgd. Singer in Suit kan u en uw gasten aangenaam verrassen met diverse populaire muziekgenres. Singer in Suit is daarom een zeer geschikte bruiloft act voor een breed publiek.
Smaakvol

Smaakvol

Singer in Suit houdt niet van plat en geforceerd entertainment. Hij biedt gezellige én smaakvolle optredens voor bruiloften. Samen met u bepaalt hij de juiste muziek voor uw bruiloft. Singer in Suit luistert en geeft advies om de ideale act voor uw bruiloft te verzorgen.

Meer informatie of een datum aanvragen?

Dat kan, per e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefonisch (06 48 20 85 74).

MENU