Bruiloft muziek voor 2017

Bent u op zoek naar muziek voor uw bruiloft in 2015? Singer in Suit kan u hierbij van dienst zijn. Hij is volledig professioneel dj en zanger en heeft veel ervaring op uiteenlopende bruiloften. Singer in Suit wordt op een bruiloft vaak avondvullend geboekt, inclusief een luxe drive in show. De muzikale invulling kan hierbij uiteraard worden afgestemd op uw wensen en uw publiek.

Ik wil graag meer informatie via e-mail!

Muziek voor uw bruiloft: als zanger

bruiloft muziek Singer in Suit is een veelzijdige zanger. Hij brengt een mix van muziekstijlen, geschikt voor het brede publiek van een bruiloft. Singer in Suit zingt bijvoorbeeld top 40, pop, soul en dance. Omdat hij alleen maar bekende nummers zingt, is de herkenbaarheid groot en kan hij het publiek snel enthousiast maken.

Muziek voor uw bruiloft: als dj

bruiloft-muziek-dj Na een live set gaat Singer in Suit niet rustig pauzeren, integendeel. Hij streeft ernaar om het feest op een bruiloft echt in gang te houden. Daarom draait hij tussen zijn live sets muziek als dj. Ook hierbij komen verschillende muziekstijlen voorbij. Singer in Suit draait veel in een doorlopende mix, zodat de dansvloer gevuld blijft.

Is deze zingende dj act nog te boeken op uw bruiloft?

Singer in Suit is een populaire act. Check vrijblijvend zijn beschikbaarheid voordat uw trouwdatum bezet is.

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU