Rock DJ voor jullie bruiloft boeken?

Singer in Suit draait graag jullie favoriete rocknummers tijdens jullie bruiloft. Hij is allround dj met een grote kennis van rockmuziek en -bands

Classic en modern.

Deze rock dj voor een bruiloft kan allerlei rockhits uit de ’70’s, ’80’s en ’90’s draaien, maar ook moderne nummers uit de 00’s, ’10’s en rock uit de hitlijsten. Jullie kunnen aangeven welke rockmuziek van welke rockbands jullie graag willen horen, dan neemt deze dj ze allemaal op in de playlist.

Rock en meer

Omdat Singer in Suit erg allround is, kan hij rock ook combineren met andere genres, zoals soul en poprock. Voor een nog bredere invulling kan hij rock ook combineren met poprock, pop disco, dance en allerlei andere stijlen om het toegankelijker te maken voor alle gasten. Hij kan als rock dj grotendeels rock draaien of enkel een accent leggen op rockmuziek.

DJ en rockzanger

Bruiloft dj’s zijn er heel veel. Bruiloft dj’s die rock draaien zijn er al een stuk minder. Maar een bruiloft dj die rocknummers zowel kan draaien als kan zingen? Dat is wel heel zeldzaam, misschien zelfs wel uniek! Deze rock dj is naast dj ook een professionele zanger met veel ervaring als leadzanger in rockcoverbands. Rock uit de 80’s, 90’s, 00s en nieuwere nummers kan hij dus zowel zingen als draaien. Voor liefhebbers van rockmuziek is deze dj met een live toevoeging zeker aan te raden. Singer in Suit is dj en zanger. In zijn repertoire is een mooie selectie aan rockhits opgenomen. Het gaat hierbij om hits van alle tijden.

Zanger in rockbands

Voor de act Singer in Suit was deze dj de uitvoerende artiest leadzanger van diverse bands. Dit waren soul- en allroundbands, maar hij heeft ook deel uitgemaakt van een aantal rockbands. Singer in Suit is ooit begonnen in een rockband die hits van bijvoorbeeld Green Day, Kaiser Chiefs en Blink 182 en Nirvana speelden. Later heeft hij ook deel uitgemaakt van een band waarin voornamelijk classic rock op de speellijst stond. Hiermee speelde hij vooral repertoire van Queen, Rolling Stones en Golden Earring. Weer wat later zat hij in een band met vooral nummers van Kings of Leon, Kensington en Red Hot Chili Peppers.

Willen jullie graag een rock dj tijdens jullie bruiloft? Neem dan eens contact op met Singer in Suit via e-mail, telefoon of app.

Gratis offerte?

>> Neem nu vrijblijvend contact op

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU