Rock DJ voor jullie bruiloft boeken?

Singer in Suit draait graag jullie favoriete rocknummers tijdens jullie bruiloft. Hij is allround dj met een grote kennis van rockmuziek en -bands

Classic en modern

Singer in Suit kan allerlei rockhits uit de ’70’s, ’80’s en ’90’s draaien, maar ook moderne nummers uit de 00’s, ’10’s en rock uit de hitlijsten.

Rock en meer

Omdat Singer in Suit erg allround is, kan hij rock ook combineren met andere genres, zoals soul en poprock. Voor een nog bredere invulling kan hij rock ook combineren met disco, dance en allerlei andere stijlen. Aan u de keus.

DJ en zanger

Voor liedhebbers van rockmuziek is een dj met een live toevoeging zeker aan te raden. Singer in Suit is dj en zanger. In zijn repertoire is een mooie selectie aan rockhits opgenomen. Het gaat hierbij om hits van alle tijden.

Zanger in rockbands

Voor de act Singer in Suit was de uitvoerende artiest leadzanger van diverse bands. Dit waren soul- en allroundbands, maar hij heeft ook deel uitgemaakt van een aantal rockbands. Singer in Suit is ooit begonnen in een rockband die hits van bijvoorbeeld Green Day, Kaiser Chiefs en Blink 182 en Nirvana speelden. Later heeft hij ook deel uitgemaakt van een band waarin voornamelijk classic rock op de speellijst stond. Hiermee speelde hij vooral repertoire van Queen, Rolling Stones en Golden Earring.

Willen jullie graag een rock dj tijdens jullie bruiloft? Neem dan eens contact op met Singer in Suit via e-mail, telefoon of app.

Gratis offerte?

>> Neem nu vrijblijvend contact op

MENU