Drive in show voor uw bruiloft

In Nederland kunt u legio drive in shows voor bruiloften inhuren, in alle soorten en maten. Singer in Suit is echter heel bijzonder: hier boekt u namelijk een drive in show met een allround bruiloft dj en een professionele zanger in één! Singer in Suit is hiermee een absolute succesformule voor bruiloften. Singer in Suit wordt dan ook wekelijks geboekt op trouwfeesten in heel Nederland.

Ik wil graag informatie per e-mail of telefoon

Een bijzondere drive in show op uw bruiloft

Singer in Suit biedt drive in shows als dj en zanger. Veelzijdig, afwisselend en interactief.

Persoonlijk

Persoonlijk

Singer in Suit heeft een professionele drive in show van hoge kwaliteit. Elk bruidspaar en elke boeking krijgt persoonlijke aandacht. Muziekvoorkeuren kunt u altijd rechtstreeks met uw dj en zanger bespreken. Singer in Suit kan u uitgebreid adviseren over de verschillende drive in shows en eventuele aanvullingen.
Sfeervol

Sfeervol

Op internet vindt u genoeg drive in shows. Slechts weinig shows bieden een strakke en nette opstelling als Singer in Suit. Geen kluwen met kabels en lichtshows waar u duizelig van wordt, maar een mooi afgewerkte opstelling die sfeervol wordt uitgelicht tijdens uw bruiloft. Singer in Suit biedt divers entertainment, altijd gepast en op maat.
Ervaren

Ervaren

De uitvoerende artiest van Singer in Suit heeft veel professionele ervaring. Niet alleen op bruiloften, maar bijvoorbeeld ook in professionele livebands. Hij treedt op voor klein en groot publiek, ook op grotere evenementen. Bij Singer in Suit boekt u een drive in show met een ervaren zingende dj.
Modern

Modern

Singer in Suit biedt moderne drive in shows met de nieuwste technieken. Hij werkt enkel met professionele apparatuur en heeft de beschikking over een muziekcollectie met duizenden nummers. Bovendien is Singer in Suit een compleet entertainmentbedrijf, dat de drive in show voor uw bruiloft van A tot Z kan verzorgen.

Meer informatie of een datum aanvragen?

Dat kan, per e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefonisch (06 48 20 85 74).

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU