Keurmerk

Sommige bruiloft dj's en bedrijven hebben een keurmerk. Hebben bruidsparen zo'n keurmerk nodig en hebben alle goede bruiloft dj's een keurmerk? Het antwoord is nee. Een keurmerk is een papier- en gegevenscontrole. Het keurmerk zegt niks over de kwaliteiten van de act, show en de dj. Singer in Suit in Suit zou een keurmerk kunnen aanvragen en ervoor betalen, maar vindt dit onnodig en wil de kosten niet doorberekenen aan klanten. U kunt Singer in Suit zelf keuren, toch?

Neem nu vrijblijvend contact op >>

Waarom Singer in Suit als bruiloft dj?

De vraag is eigenlijk: waarom niet?

Zingende DJ!

Een fantastische, zeldzame combinatie: dj en zanger. Singer in Suit biedt een originele en veelzijdige act als zingende dj. Avondvullende programma's hebben bovendien geen pauzes, om de goede sfeer de hele avond vast te houden.

Betaalbare luxe

Singer in Suit biedt relatief voordelige mogelijkheden met een luxe, stijlvolle uitstraling, geschikt voor allerlei gelegenheden. Naast optredens kunt u hier ook voordelig extra licht, geluid en gadgets bij boeken.

Allround kwaliteit

Pop, soul, dance, latin, r&b, jazz, poprock, house, Nederpop: Singer in Suit is sterk in allerlei stijlen. Hij biedt hierbij ook muziek van alle tijden. De playlist kan overigens altijd worden afgestemd op uw feest of evenement.

Representatief

Singer in Suit heeft een frisse, moderne uitstraling waarmee u gezien mag worden. Hij is uiteraard ook goed gekleed, in een mooi maatpak. Hij is absoluut in voor een feestje, maar plat wordt het nooit. Wel gezellig uiteraard!

Betrouwbaar

Singer in Suit doet er alles aan om zijn afspraken na te komen. Het afzeggen van een optreden is dan ook nog nooit voor gekomen. Bij ziekte of overmacht zal Singer in Suit of zijn team u altijd proberen te helpen aan een vervanger.

All-in prijzen

Singer in Suit levert zijn optredens met alle benodigde techniek. Ter plekke zijn alleen stroom, ruimte en publiek nodig. Offertes zijn altijd compleet, inclusief btw en reiskosten. Er zijn geen onaangename verrassingen achteraf.

Zeer flexibel

U kunt Singer in Suit enkel als zanger, maar ook als zanger en dj boeken. Er zijn hierbij allerlei tijdsduren mogelijk. Zo doet Singer in Suit bijvoorbeeld optredens van 1 of 2 keer 30 minuten, maar ook van 4 of 5 uur.

Lovende recensies

Op Facebook, via e-mail en op de website van ThePerfectWedding: Singer in Suit krijgt vaak (zeer) enthousiaste reacties van opdrachtgevers en mensen uit het publiek. En daar doet hij het voor, elk optreden weer!

Persoonlijk

Singer in Suit is geen 'dj-fabriek' die bulkwerk doet, maar een kleine, betrokken onderneming. U spreekt altijd met de artiest zelf, niet met een tussenpersoon of een iemand van het boekingskantoor. Dat werkt prettig, vlot en duidelijk.

Zeer ervaren

Singer in Suit verzorgde al vele honderden optredens. Solo of met bands. In binnen- en buitenland. Voor 30 en 3000 mensen. Kort en heel de avond. Sfeervol en knallend. Singer in Suit is al meer dan 10 jaar professioneel artiest.

Backup-apparatuur

Singer in Suit werkt enkel met professionele apparatuur, waarbij uitval eigenlijk nooit voor komt. Toch heeft hij voor vrijwel al zijn spullen 1 of meerdere backups bij, zodat eventuele storingen snel kunnen worden opgelost.

Aangepast licht

Singer in Suit levert veel van zijn optredens met licht, wat zorgvuldig wordt afgestemd op de muziek die hij zingt of draait. Singer in Suit heeft zowel sfeer- als effectlicht om zijn act te ondersteunen en versterken.

Modern

Singer in Suit maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van pro audio, licht en entertainment. Dat ziet u bijvoorbeeld in zijn dj gear, maar ook in de show en uitstraling.

Professioneel

Singer in Suit staat opdrachtgevers en geïnteresseerden altijd vriendelijk en begripvol te woord. Bij optredens gebruikt hij uiteraard geen alcohol of drugs. Dat heeft deze sfeermaker niet nodig!

Vernieuwend

Singer in Suit voegt meerdere keren per week verse hits toe aan zijn playlist als dj. Zijn zangrepertoire krijgt ook vaak updates met nieuwe songs, classics, (re)mixen en medleys.

Super service

Contacten over boekingen en aanvragen lopen altijd via Singer in Suit zelf. Indien gewenst, geeft hij ook graag advies. Hij is zelfs 's avonds laat en in het weekend bereikbaar.

Meer informatie?

Neem contact op met Singer in Suit en stel hem al jullie vragen.

>> Neem vrijblijvend contact op