DJ voor een studentenfeest

Singer in Suit is te boeken voor studenfeesten in heel Nederland

Dak eraf?

Zoek je een dj voor jullie studentenfeest die het dak eraf kan draaien? Met hitjes in verschillende muziekstijlen? Zowel classics als de laatste hits? Dan kan Singer in Suit jullie van dienst zijn. Hij heeft namelijk veel ervaring op studentenfeest. Niet alleen als dj, maar ook als student.

Singer in Suit is een dj en zanger die ervoor kan zorgen dat het helemaal losgaat. Hoe groot het publiek ook is. Het leuke van Singer in Suit is dat hij naast draait ook live zingt, wat zorgt voor meer variatie en interactie. Van 90’s tot 00’s, van house tot top 40, van Nederpop tot dance classics: het kan allemaal.

Singer in Suit heeft zelf een superstrakke drive in show, compleet met witte dj booth, effectlicht en een knappe geluidsset. In overleg kan Singer in Suit ook gebruik maken van een geluidsset die al op de locatie aanwezig is. Hij heeft een eigen lichtshow met moving heads, uplights, strobes, lasers, moonflower en andere lichteffecten

Singer in Suit is te boeken als zanger en als zanger en dj, Voor studentenfeesten zijn dit de meest geboekte tijdsduren:

1 uur: 2 x 25 minuten zangset. Opzwepend en knallend, bijvoorbeeld in een programmering waar al een aantal dj’s staan.

2 uur: 3 x 20 minuten zangset en de rest muziek als dj. Mooie afwisseling. Compleet met lichtshow.

4 uur: avond- of middagvullend programma. 4 x 20 minuten zangset, daarnaast muziek als dj. Compleet met lichtshow en een strakke aankleding in wit of zwart-wit.

Veel ervaring

Misschien had je nog niet eerder van Singer in Suit gehoord. Toch treedt Singer in Suit wekelijks op in heel Nederland. Zijn werkveld omvat o.m. bedrijfsfeesten, privefeesten en jubilea. Singer in Suit staat ook regelmatig op evenementen, met een publiek van 50 tot 5000 personen. Hij trad op voor studenten in Groningen, Nijmegen, Utrecht, Rotterdam en Delft. Bijvoorbeeld tijdens introductiedagen, dies, diners, gala’s sociëteit, afstudeerfeesten, promotiefeest e.d. Uiteraard is Singer in Suit ook beschikbaar voor studentenfeesten in Amsterdam, Eindhoven, Leiden, Tilburg, Den Bosch of Zwolle. Van jaarclub tot dispuut tot aspirant tot een studentenfeest voor de hele stad.

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU