Voor leuke feestjes

Singer in Suit zingt populaire covers in verschillende muziekstijlen. Hij brengt hierbij classics en de laatste hits uit de top 40. Een super geschikt repertoire voor feestjes! Van jubileum tot verjaardag en van tuinfeest tot 'zomaar een feestje'. Wat de reden voor uw feestje ook is, met Singer in Suit wordt het in ieder geval iets bijzonders. En aangezien Singer in Suit ook allround dj is, kan hij de muziek voor uw feest nog completer maken. U regelt hier in 1 keer een avondvullend programma met live entertainment, licht en geluid.

Ik wil een vrijblijvende offerte op maat!

U geeft een feestje?

Boek dan een leuke zanger voor uw feestje, zoals Singer in Suit. Hij is niet zomaar een zanger

Compleet

Compleet

Bij optredens als zanger is professioneel geluid inbegrepen. Een boeking als zingende dj komt zelfs met een complete en exclusieve drive in show, inclusief een mooie lichtshow.
Dansen!

Dansen!

Singer in Suit zingt (en draait) veel dansbare nummers. Op veel feestjes gaat het dak er dan ook helemaal af. De hele avond feest met een hoofdletter 'F', met een leuke zanger!
Ook DJ!

Ook DJ!

Singer in Suit is eventueel ook uw allround dj. Zo kunt u relatief voordelig een avond- of middagvullend programma boeken, doorlopend en zonder pauzes.
Afwisselend

Afwisselend

U heeft misschien wel eens vaker een leuke zanger gezien op een feestje, maar was deze zo veelzijdig als Singer in Suit? Hij zingt van alles: van disco tot pop en van soul tot dance.

Voor de betere feestjes

Voor volle dansvloeren. Memorabele momenten. Dansen, lachen en alle lekkere hits.

Neem contact op

Hoelang wilt u een zanger (en dj) op uw feestje?

Voor de hele avond of voor een korter optreden

Extra large

Extra large

Compleet en doorlopend entertainment met een tijdsduur in overleg. Een absolute aanrader voor gevarieerd publiek. Avondvullend of middagvullend: dit is absoluut de populairste en meest geboekte optie van Singer in Suit.
Large

Large

3 x 30 minuten zangset. Uitgebreid genieten van de beste covers. Vaak gekozen door opdrachtgevers die al een andere dj hebben geboekt. Met Singer in Suit ontstaat er dan meer afwisseling en live interactie.
Medium

Medium

2 x 30 minuten zangset. Veel live zangers zijn slechts te boeken voor een half uur. Singer in Suit verdubbelt de tijdsduur, maar de kosten niet. Singer in Suit kan tijdens meerdere zangsets eventueel een grotere variatie laten zien.
Small

Small

1 x 30 minuten zangset. Ideaal als surprise-act, hoogtepunt of afwisseling. Bijvoorbeeld voor programma's met andere livemuziek of dj's. Singer in Suit brengt een herkenbaar en verrassend optreden. Uiteraard live gezongen.

Is dit die leuke zanger voor uw feestje?

Waarschijnlijk wel! Check zijn beschikbaarheid vrijblijvend via telefoon of e-mail

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box