Light & Show

Singer in Suit vertelt u graag hoe zijn lichtshow eruit ziet en welke effecten hij hierbij gebruikt.

Onderstaande apparaten en effecten gebruikt Singer in Suit voor de meeste van zijn optredens. Singer in Suit kan u, indien gewenst, voorzien van extra lichteffecten om de beleving nog completer te maken.

Daarnaast kan Singer in Suit u assisteren bij het inhuren van nog grotere lichtshows.

Neem vrijblijvend contact op >>

Custom Light Shows & Effects

Singer in Suit beschikt over een eigen lichtshow, dat biedt voordelen:

Afgestemd

Afgestemd

De zangsets van Singer in Suit vormen vaak de hoogtepunten van een feest of evenement. Het licht wordt dan met nog meer aandacht afgestemd op de nummers die Singer in Suit zingt, om de totaalbeleving beter te maken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan bepaalde effecten die precies op de timing van de muziek worden ingesteld.
Compleet

Compleet

De basislichtshow biedt in de meeste gevallen genoeg entertainment voor optredens tot ongeveer 250 personen. Natuurlijk kan het altijd meer, gekker, beter. Mocht dat gewenst zijn, kunnen er tegen voordelige meerprijzen extra effecten worden (bij)geboekt. Voor grote(re) budgetten kan de lichtshow verder worden uitgebreid.
Passend

Passend

Singer in Suit probeert altijd te zorgen voor passend sfeer- en effectlicht. Voor bruidsparen en openingsdansen worden bijvoorbeeld mooie witte spotlights gebruikt om het bruidspaar en de jurk goed uit te lichten. Bij rustige muziek is de lichtshow ook rustiger. Bij opzwepende muziek wordt de lichtshow ook intenser.
Flexibel

Flexibel

Singer in Suit probeert de lichtshow altijd aan te passen op de muziek. Ook kan hij vaak rekening houden met themakleuren in het interieur en wensen van de opdrachtgever. Singer in Suit kan naast zijn basislichtshow ook extra lichteffecten meenemen, indien gewenst. Daarnaast kan hij assisteren bij het inhuren van grotere lichtshows.

Grotere lichtshow? Geen probleem

Lichtshows kunnen altijd gekker, groter en beter.

Extra spots

Extra spots

Singer in Suit kan extra led spots meebrengen om bijvoorbeeld objecten of personen uit te lichten. De plaatsing hiervan kan in overleg worden bepaald. Led spots kunnen bijvoorbeeld op de grond of op statieven worden geplaatst.
Extra Strobe & Chase

Extra Strobe & Chase

Singer in Suit heeft in zijn basislichtshow 2 units met ieder 8 strobe & chase lights opgenomen. Deze kunnen worden uitgebreid met nog 2 extra units, ook met 8 strobe & chase lights.
Extra Ray FX

Extra Ray FX

De basislichtshow van Singer in Suit bevat twee Ray FX units die door de hele ruimte schijnen. Deze units kunnen worden aangevuld met twee extra units op wat hogere statieven om het effect nog aanweziger te maken.
Extra Moving Heads

Extra Moving Heads

Singer in Suit heeft in zijn basislichtshow twee spot moving heads. Deze kunnen worden aangevuld met nog twee extra moving heads, die ook speciaal worden geprogrammeerd voor de lichtshow.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over de lichtshow van Singer in Suit of extra informatie opvragen voor een boeking?

Neem dan vrijblijvend contact op met Singer in Suit.

>> Neem contact op