Prijzen

– Optredens als zanger boeken:
Compleet vanaf 490 euro inclusief btw, reiskosten en geluid.

– Optredens als zanger en dj boeken:
Compleet vanaf 590 euro inclusief btw, reiskosten, licht en geluid.

> Neem contact op voor specifieke prijsinformatie voor uw feest, bruiloft of evenement

Vernoem in uw bericht:

– De datum
. Als deze nog niet bekend is, dan misschien de (verwachte) dag van de week en de (verwachte) maand(en).

– De tijden. Als deze nog niet bekend zijn, dan wellicht de tijdsduur (bij benadering). Mocht deze ook niet vaststaan, kan Singer in Suit u prijzen voor meerdere tijdsduren geven.

– De locatie. Als deze nog niet bekend is, dan graag de plaats of regio.

> Neem contact op voor meer informatie.

Singer in Suit begrijpt dat u graag precies wilt weten wat een boeking kost. Zoals u op deze website kunt zien, doet Singer in Suit veel verschillende optredens tijdens allerlei gelegenheden. Ook doet hij optredens alleen als zanger, maar ook als zanger en dj. Verder doet hij kortere optredens (van bijvoorbeeld 30 minuten) en langere optredens (van bijvoorbeeld 5 uur). Daarbij is het ook nog zo dat sommige dagen veel populairder zijn dan andere dagen. Het zal u niet verbazen dat er meer feesten zijn op een vrijdag- of zaterdagavond, dan op een dinsdagmiddag. Sommige feestruimtes zijn ook lastiger te bereiken dan anderen, bijvoorbeeld vanwege een lange reisafstand of een verdieping die enkel toegankelijk is met de trap. Sommige opdrachtgevers hebben meer wensen dan andere, bijvoorbeeld m.b.t. licht en geluid. Geluid voor 500 personen vraagt meer apparatuur dan geluid voor 50 personen. Een lichtshow met 2 bewegende lampen is vanzelfsprekend ook anders dan een lichtshow met 20 of 200 bewegende lampen.

U zult begrijpen dat dit soort factoren van invloed zijn op de prijzen. Voor een specifieke prijsopgave kunt u dan ook het makkelijkst contact opnemen via e-mail. U krijgt dan compleet vrijblijvend en snel een prijsopgave met de kosten voor het inhuren van Singer in Suit. Vaak al binnen een uur.

Neem contact op

Vrijblijvend en snel een specifieke prijsopgave

MENU