DJ voor uw bruiloft bij Klooster Bethlehem in Haren (Brabant)

Modern en authentiek

Een bijzondere en zeer populaire trouwlocatie. Klassieke elementen worden hier gecombineerd met een moderne uitstraling.

Van oorsprong is deze trouwlocatie een authentiek klooster. Klooster Bethlehem is een locatie met alles onder 1 dak wat trouwen betreft. Bruidsparen worden hier volledig ontzorgd.

De locatie heeft enkele jaren geleden een nieuwe feestruimte gebouwd die voorzien is van modern licht en geluid. Veel bruidsparen die hier gaan kijken, zijn meteen verkocht!

Topcatering

Klooster Bethlehem heeft capaciteit tot 1150 gasten, maar ook voor kleinere gezelschappen van 50 tot 150 personen is dit een geschikte plek. De catering wordt verzorgd door Hutten, een bekende naam in Brabant.

Klooster Bethlehem: alleen maar topbruiloften

Singer in Suit komt al jarenlang bij Klooster Bethlehem en heeft hier eigenlijk alleen nog maar topbruiloften meegemaakt!

Deze dj is zeer ervaren op deze locatie

Singer in Suit is een allround bruiloft dj uit Brabant. Met een brede playlist is hij in staat muziek naar wens te verzorgen.

Singer in Suit levert totaaloplossingen voor licht, geluid en entertainment.

Naast bruiloft dj is Singer in Suit ook een professionele zanger. Hij wordt vaak geboekt als dj en zanger in 1: een zingende dj.

SUPER! IK WIL GRAAG INFORMATIE VIA E-MAIL