Complete trouwlocatie

Singer in Suit heeft al diverse malen opgetreden in Het Ketelhuis in Eindhoven. Deze locatie is gelegen buiten het centrum aan de Boschdijk in Eindhoven.

Deze locatie beschikt over meerdere sfeervolle zalen. Het Ketelhuis is een officiële trouwlocatie. Hier kan dan ook een huwelijksceremonie worden voltrokken. De huwelijksceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Het nabijgelegen B&B Landgoed de Grote Beek kan worden gebruikt voor overnachtingen na een bruiloft. Deze locatie is op loopafstand van Het Ketelhuis. De B&B heeft vijf tweepersoonskamers en 15 eenpersoonslkames. Ook kan er ontbijt worden geserveerd.

Singer in Suit: aanbevolen door La Casserole

Het Ketelhuis wordt uitgebaat door La Casserole Luxe Catering. Deze cateraar beheert meerdere geschikte bruiloftlocaties in de regio Eindhoven, zoals Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. La Casserole biedt bovendien een hoog culinair niveau.

Singer in Suit kan een uitstekende muzikale invulling geven aan uw bruiloft in het Ketelhuis in Eindhoven. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via e-mail en telefoon.

Deze dj is zeer ervaren op deze locatie

Singer in Suit is een allround bruiloft dj uit Brabant. Met een brede playlist is hij in staat muziek naar wens te verzorgen.

Singer in Suit levert totaaloplossingen voor licht, geluid en entertainment.

Naast bruiloft dj is Singer in Suit ook een professionele zanger. Hij wordt vaak geboekt als dj en zanger in 1: een zingende dj.

SUPER! IK WIL GRAAG INFORMATIE VIA E-MAIL