DJ bij uw bruiloft in Het Ketelhuis in Eindhoven

Singer in Suit is allround dj en zanger met veel ervaring op deze locatie.

Bruiloft bij het Ketelhuis in Eindhoven

Singer in Suit heeft al diverse malen opgetreden in Het Ketelhuis in Eindhoven. Deze locatie is gelegen buiten het centrum aan de Boschdijk in Eindhoven. Deze locatie beschikt over meerdere sfeervolle zalen. Het Ketelhuis is een officiële trouwlocatie. Hier kan dan ook een huwelijksceremonie worden voltrokken. De huwelijksceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.

Slaapgelegenheid

Het nabijgelegen B&B Landgoed de Grote Beek kan worden gebruikt voor overnachtingen na een bruiloft. Deze locatie is op loopafstand van Het Ketelhuis. De B&B heeft vijf tweepersoonskamers en 15 eenpersoonslkames. Ook kan er ontbijt worden geserveerd.

singer in suit tijdens een bruiloft in Het Ketelhuis in Eindhoven


La Casserole

Het Ketelhuis wordt uitgebaat door La Casserole Luxe Catering. Deze cateraar beheert meerdere geschikte bruiloftlocaties in de regio Eindhoven, zoals Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode. La Casserole biedt bovendien een hoog culinair niveau.

Muziek bij uw bruiloft in Het Ketelhuis?

Singer in Suit kan een uitstekende muzikale invulling geven aan uw bruiloft in het Ketelhuis in Eindhoven. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan via e-mail en telefoon.

Meer informatie?

Neem contact op via e-mail of telefoon

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box