Professionele zanger boeken in Utrecht

U bent hier zeker aan het juiste adres voor een entertainer en zanger in Utrecht. Goed dat u deze site hebt gevonden! Deze zanger treedt vaak op in Utrecht. Van de stad Utrecht tot Amersfoort en van Nieuwegein tot Zeist: Singer in Suit komt overal naartoe.

Veelzijdige zanger boeken in Utrecht

Deze zanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek (als u wilt). Opdrachtgevers huren deze zanger regelmatig in voor afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes. Alleen maar covers van bekende artiesten, zangers en bands.

Nederlandse zanger boeken in Utrecht

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Hollandse liedjes zingen bij een optreden. Alleen als u het leuk vindt!

Bijvoorbeeld van: Tino Martin, André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor een passend optreden in Utrecht

Verstuur nu een kort mailtje met de datum en krijg snel een offerte. Aanvragen worden meestal binnen 1 uur beantwoord.

Eventueel met datum, plaats en tijden voor een optreden.

Zanger met muziek die u leuk vindt

Vertel deze entertainer gerust wat u graag wilt horen en wat absoluut niet. Deze artiest kan eigenlijk altijd rekening houden met uw voorkeuren.

Daarnaast kijkt hij zeker naar uw gasten. En naar de ambiance op de avond zelf!

Zanger voor mooie live optredens in Utrecht

Singer in Suit gaat altijd voor een goede ambiance en de mooiste herinneringen. Hij probeert er met alle mensen een super leuke avond van te maken.

Deze entertainer en zanger is heel geschikt voor een volle dansvloer, maar ook voor de achtergrond. Singer in Suit kan zich prima aanpassen.

Luxe maar betaalbaar in Utrecht

Singer in Suit biedt shows van goede kwaliteit met een luxe uitstraling voor een betaalbare prijs. Hij komt ook in nette kleding (een mooi maatpak). Hierin geeft hij professionele optredens voor mensen met uiteenlopende muzieksmaken.

De act heeft een stijlvolle uitstraling en is super geschikt voor een volle dansvloer en een goed feestje. Hij kan goed gebruik maken van de sfeer ter plaatse! Hij voelt de sfeer van het moment goed aan!

Ervaren entertainer voor een optreden in Utrecht

Singer in Suit heeft meer dan 15 jaar ervaring. Vele honderden opdrachtgevers gingen u voor door de jaren heen. Ze kozen voor de kwaliteit en veelzijdigheid van Singer in Suit. Meestal al voor meerdere optredens.

Deze zanger treedt op voor particulieren maar bijvoorbeeld ook voor: Rabobank, Koninklijke Luchtmacht, Van der Valk, Tilburgse Kermis, SNS Bank, Round Table, GGD, Intertoys, RAV, Hurks en meer verenigingen en bedrijven.

Singer in Suit heeft met veel mensen al een mooie samenwerking opgebouwd.

Zijn optredens zijn geboekt op allerlei locaties in Utrecht.

Deze zanger is te reserveren in Utrecht voor optredens van 30 minuten, maar ook avondvullend tot wel 6 uur lang.

Ook hele avonden beschikbaar in Utrecht

Bij avondvullende optredens is deze flexibele zanger ook dj. Jazeker, dat leest u goed: zanger en dj!

Deze combi is een goede uitkomst voor feesten, jubilea, verjaardagsfeestjes en bruiloftsfeesten. 4 tot 6 uur passend muzikaal vermaak, zonder pauzes. Optredens als zanger en DJ worden daarbij passend gecombineerd.

De boekingen zijn incl. licht, goed geluid en randapparatuur. Echt compleet, vanaf 590 euro! Hiermee is deze artiest veel gunstiger geprijsd dan veel bekende zangers.

U boekt deze zingende dj en bent meteen helemaal voorzien.

Klein of groot optreden in Utrecht?

Deze zanger is geschikt voor een publiek met 90 man, maar ook voor 300 man. Het aantal gasten maakt voor Singer in Suit niet uit.

Laat het wel even weten als er meer dan 250 gasten komen, dan neemt deze zanger een grotere set mee :). En een uitgebreide lichtshow is ook zo geregeld.

Deze zanger is overigens 365 dagen per jaar beschikbaar voor boekingen in heel Utrecht, bijvoorbeeld op een bruiloft, feestje of verjaardag. Of ‘gewoon’ bij mensen thuis.

Deze man rijdt naar elke plaats in de provincie Utrecht! Hij is overigens al in heel wat plaatsen geweest ;).

Geweldige beoordelingen in Utrecht

De cijfers en de sterren liegen niet!

5 sterren op Google Reviews, 5 sterren op Facebook Reviews en een heel hoog gemiddelde op ThePerfectWedding en andere huwelijkssites op internet.

Positieve berichten en hele blije opdrachtgevers, daar doen we het toch allemaal voor! Er wordt hard gewerkt voor deze goede beoordelingen, zeker ook in Utrecht.

Dit zijn zeker allemaal echte reviews van echte Nederlandse opdrachtgevers die Singer in Suit hebben ingehuurd.

Zeer zeker ook in of vlakbij Utrecht. Misschien kent u ze zelfs;).

Singer in Suit kunt u huren inclusief alle vereiste techniek, waaronder een goede geluidsinstallatie en evt. zelfs een led-lichtshow. Dit zorgt voor een heel mooi geheel.

U hoeft echt nergens anders speakers of spullen in te huren. U regelt alle benodigde apparatuur in 1 keer. Super gemakkelijk! Deze artiest heeft alleen wat plek, elektriciteit en leuk publiek nodig. Dat gaat wel lukken, toch?

Een zanger én DJ in Utrecht

Bij deze artiest hoeft u zeker niet te kiezen tussen livemuziek en muziek van een dj.

Hier boekt u namelijk eventueel ook een zanger en dj in één! Een live optreden met alle benodigde apparatuur, waaronder professioneel geluid, bewegend licht en dj-gear.

U regelt alles bij één professionele entertainer en hoeft verder helemaal geen andere act in te huren. Overzichtelijk, gemakkelijk en relatief voordelig.

Meer dan enkel een zanger en meer dan alleen een dj. Het is niet voor niets een wekelijks geboekte zanger en dj voor allerlei feestjes en events.

Zullen we een fantastisch optreden plannen in Utrecht?

Check vrijblijvend de beschikbaarheid van deze entertainer voor een live optreden in Utrecht. Helemaal vrijblijvend!

Wacht niet te lang, want dit is een veel geboekte en gevraagde zanger! Neem nu contact op en wie weet kunnen we een mooi optreden afspreken!

NU CONTACT OPNEMEN VOOR EEN LEUK OPTREDEN IN UTRECHT

Deze zanger is beschikbaar in heel Utrecht:

In grote steden in Utrecht:

En in kleinere steden, plaatsen en dorpen in Utrecht: