Artiest bij je thuis

Singer in Suit biedt optredens voor vele gelegenheden. Jubilea, verjaardagen, tuinfeesten: allemaal gewoon bij je thuis! Deze professionele artiest is thuis in diverse muziekstijlen. Of u nu een volle dansvloer of sfeervolle achtergrondmuziek wenst, Singer in Suit denkt met u mee en is zelfs inzetbaar als zanger én dj in 1. Deze act komt met een exclusieve drive in show, compleet verzorgd op allerlei feestjes bij mensen thuis.

Ik wil graag meer informatie via e-mail of telefoon
Allround

Allround

Singer in Suit is een afwisselende act, voor mensen met verschillende muzikale voorkeuren. Van pop tot dance en van soul tot disco. Singer in Suit zingt en draait van alles.
Opvallend

Opvallend

Singer in Suit is een afwisselende en opvallende zanger voor uw feest. Hij brengt interactie, sfeer en herkenbaarheid. Als zanger en eventueel zelfs als allround dj!
Vermakelijk

Vermakelijk

Deze zanger brengt een mooie stemming op uw feest, zonder plat te worden. Zijn zangrepertoire is herkenbaar en verrassend tegelijk. Geschikt voor elk publiek, groot of klein.
Compleet

Compleet

Bij elke boeking zijn professionele techniek en een strakke aankleding inbegrepen. U regelt de complete muziekverzorging voor uw feest gemakkelijk bij één partij.

Datum voor uw feest checken?

Dat kan vrijblijvend via e-mail of telefoon

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU