Leuke zanger voor uw feestje

Singer in Suit zingt covers in verschillende populaire muziekstijlen. Hij brengt hierbij classics en de laatste hits. Hij is daarom een hele leuke zanger voor een feestje. Van jubileum tot verjaardag en van tuinfeest tot 'zomaar een feest'. Wat de reden voor uw feestje ook is, met Singer in Suit wordt het in ieder geval iets bijzonders. En aangezien Singer in Suit ook allround dj is, kan hij de muziek voor uw feest nog completer maken.

Ik wil een vrijblijvende offerte op maat!

U geeft een feestje?

Boek dan een leuke zanger voor uw feestje, zoals Singer in Suit. Hij is niet zomaar een zanger

Compleet

Compleet

Bij optredens als zanger is professioneel geluid inbegrepen. Een boeking als zingende dj komt zelfs met een complete en exclusieve drive in show, inclusief een mooie lichtshow.
Dansbaar

Dansbaar

Singer in Suit zingt (en draait) veel dansbare nummers. Op veel feestjes gaat het dak er dan ook helemaal af. De hele avond feest met een hoofdletter 'F', met een leuke zanger!
Ook DJ!

Ook DJ!

Singer in Suit is eventueel ook uw allround dj. Zo kunt u relatief voordelig een avond- of middagvullend programma boeken, doorlopend en zonder pauzes.
Afwisselend

Afwisselend

U heeft misschien wel eens vaker een leuke zanger gezien op een feestje, maar was deze zo veelzijdig als Singer in Suit? Hij zingt van alles: van disco tot pop en van soul tot dance.

Is dit die leuke zanger voor uw feestje?

Waarschijnlijk wel! Check zijn beschikbaarheid vrijblijvend via telefoon of e-mail