Entertainment voor uw bruiloft

Waarschijnlijk bent u op zoek naar entertainment voor uw bruiloft? Hier vindt u muzikaal entertainment van een professionele dj en zanger. U leest het goed dj én zanger. Singer in Suit biedt namelijk een gecombineerde act als uw allround dj en veelzijdige zanger. Een bijzonder afwisselende act die op maat wordt verzorgd op uw bruiloft. Vele bruidsparen en succesvolle bruiloftsfeesten gingen u voor en gaven Singer in Suit het muzikale ja-woord.

Ik wil graag informatie per e-mail of telefoon

DJ én live entertainment voor uw bruiloft

Singer in Suit verzorgt professionele optredens als dj en zanger.

Ervaren

Ervaren

De naam Singer in Suit zegt u misschien niets. Toch heeft Singer in Suit buitengewoon veel ervaring in entertainment. Als zanger, dj en bandlid verzorgde hij al muziek op honderden bruiloften.
Opvallend

Opvallend

Bruiloft dj’s en bands zijn er genoeg. Singer in Suit valt echter op: hij combineert livemuziek en dj sets in 1 act. Afwisselend, interactief en sfeervol entertainment voor uw bruiloft.
Volledig

Volledig

Entertainment voor uw bruiloft is één, maar hoe zit het met alle techniek? Bij Singer in Suit is alles inbegrepen: professioneel geluid en een passende lichtshow. Zijn opstelling is er zelfs in wit én zwart.
Maatwerk

Maatwerk

Entertainment voor uw bruiloft is er in alle soorten en maten, maar Singer in Suit is in staat om muzikaal maatwerk te leveren. Samen met hem bepaalt u de juiste muziek en invulling voor uw bruiloftsfeest.

Meer informatie of een datum aanvragen?

Dat kan, per e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefonisch (06 48 20 85 74).

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU