Entertainment voor jullie bruiloft

Op zoek naar entertainment voor jullie bruiloft? Er is veel aanbod, maar niet zoals deze act!

Hier vinden jullie muzikaal entertainment van een professionele dj en zanger. Inderdaad, dj én zanger. Singer in Suit biedt namelijk een gecombineerde act als jullie allround dj en veelzijdige zanger.

Een bijzonder afwisselende act die op maat wordt verzorgd op jullie bruiloft. Vele bruidsparen en succesvolle bruiloftsfeesten gingen jullie voor en gaven Singer in Suit het muzikale ja-woord;).

TOP ENTERTAINMENT OP JULLIE BRUILOFT? NEEM CONTACT OP!

DJ én live entertainment voor uw bruiloft

Singer in Suit verzorgt professionele optredens als dj en zanger.

Ervaren

Ervaren

De naam Singer in Suit zegt jullie misschien niets. Toch heeft Singer in Suit buitengewoon veel ervaring in entertainment. Als zanger, dj en bandlid verzorgde hij al muziek op honderden bruiloften.
Opvallend

Opvallend

Bruiloft dj’s en bands zijn er genoeg. Singer in Suit valt echter op: hij combineert livemuziek en dj sets in 1 act. Afwisselend, interactief en sfeervol entertainment voor jullie bruiloft.Ideaal!
Compleet

Compleet

Entertainment voor jullie bruiloft is één, maar hoe zit het met alle techniek? Bij Singer in Suit is alles inbegrepen: professioneel geluid en een passende lichtshow. Zijn opstelling is er zelfs in wit én zwart.
Maatwerk

Maatwerk

Entertainment voor bruiloften is er in alle soorten en maten, maar Singer in Suit is in staat om muzikaal maatwerk te leveren. Samen met hem bepalen jullie de juiste muziek en invulling voor jullie bruiloftsfeest. Muziek op maat dus!

Meer informatie of een datum aanvragen?

Dat kan, per e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefonisch (06 48 20 85 74).

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box