Zanger en DJ in 1

Inderdaad, zanger en dj. Dat ziet u niet vaak, dat hoort u niet vaak. Voor Singer in Suit is deze aparte combinatie inmiddels niet meer dan normaal.

De afgelopen jaren verzorgde hij enkele honderden optredens als zanger en dj in 1. Duizenden gasten van alle leeftijden op bruiloften, bedrijfsfeesten en allerlei andere feestjes maakten aangenaam kennis met het entertainment van Singer in Suit.

Met een mix van classics en hits in allerlei stijlen, is deze act geschikt voor een breed publiek.

DIT IS EEN TOP ACT! STUUR ME MEER INFORMATIE

Uw zanger en DJ...in 1!

Een opvallende combinatie. Bewezen succesvol op allerlei podia, ook bij u in de buurt.

Compleet

Compleet

Singer in Suit biedt meer dan entertainment als zanger en dj. Alle techniek en een exclusieve drive in show zijn inbegrepen. Dat betekent mooi geluid, goed effectlicht en een dj booth in onze huisstijl.
Bijzonder

Bijzonder

Singer in Suit heeft altijd 1 groot pluspunt ten opzichte van elke 'normale' dj: het feit dat hij ook professionele zanger is. Dat is niet alleen zeldzaam, maar zorgt ook voor een mooie interactie.
Allround

Allround

Singer in Suit is een allround act, inzetbaar voor een breed publiek. Deze artiest brengt allerlei commerciële muziekstijlen in een mix, als zanger en als dj. Dat spreekt veel mensen enorm aan.
Doorlopend

Doorlopend

Afwisselende muziek als zanger en dj houdt een feest levendig en dynamisch, met een volle dansvloer en enthousiaste mensen als gevolg. En omdat er geen pauzes zijn, blijft de sfeer goed.

Meer informatie of een datum checken?

Dat kan, per e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefonisch (06 48 20 85 74).