Een goede artiest boeken in Utrecht

artiest in utrecht

U bent hier echt aan het juiste adres voor een entertainer en artiest in Utrecht. Wat goed dat u hier bent!

Allround artiest boeken in Utrecht

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze zanger en artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

Nederlandse artiest boeken in Utrecht

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Bijvoorbeeld van: Tino Martin, André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze artiest en zanger nog veel andere geschikte songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor een schitterend optreden in Utrecht

Verstuur nu een kort mailtje met de datum en krijg snel een aanbod op maat.

Eventueel met datum, plaats en tijden voor een optreden.

Artiest met muziek op maat

Vertel deze artiest gerust wat u aanspreekt en wat helemaal niet. Deze artiest kan praktisch altijd rekening houden met uw smaak.

artiest voor een optreden in utrecht

Daarnaast kijkt hij altijd naar het aanwezige publiek. En naar de sfeer op de avond zelf!

Artiest voor mooie optredens in Utrecht

Deze artiest gaat altijd voor een goede sfeer en de beste herinneringen. Hij probeert er met alle aanwezigen een geslaagde avond van te maken.

Deze zanger en artiest is heel geschikt voor een levendige dansvloer, maar eventueel ook voor op de achtergrond.

euk feestje met dansende mensen in utrecht

Luxe maar betaalbaar in Utrecht

Singer in Suit biedt shows van uitermate goede kwaliteit met een smaakvolle uitstraling voor redelijke prijzen. Hij komt strak in pak. Daarin geeft hij goede optredens voor mensen met verschillende muzieksmaken.

Deze entertainer heeft een nette uitstraling en is zeker geschikt voor een dansfeest en een goed feestje. Daar kunt u van op aan!

Zeer ervaren zanger en artiest voor een optreden in Utrecht

Singer in Suit heeft meer dan vijftien jaar ervaring. Honderden opdrachtgevers gingen u voor door de jaren heen. Ze kozen voor de kwaliteit van Singer in Suit. Meestal al meer dan 1 keer.

live optreden in utrecht

Deze artiest werkt voor particulieren maar bijvoorbeeld ook voor: Rabobank, Koninklijke Luchtmacht, v/d Valk Hotels, Tilburgse Kermis, SNS Bank, Lions Club, GGD, Intertoys, RAV, Hurks en meer bedrijven en verenigingen.

Singer in Suit heeft met veel opdrachtgevers al een mooie samenwerking opgebouwd.

Optredens zijn geboekt op allerlei locaties in Utrecht. Ook bij kleinere horecagelegenheden, zeker ook in de provincie Utrecht.

deze artiest tijdens een feestje

Deze artiest is te boeken in Utrecht voor shows van een half uur, maar ook de hele avond tot wel zes uren lang.

Ook hele avonden beschikbaar in Utrecht

Bij volledig avondvullende live optredens is deze artiest ook dj. Hij is dus zanger en dj, maar 1 artiest!

Deze combinatie is een geweldige uitkomst voor leuke feestjes, jubileumfeesten, verjaardagsfeestjes en trouwfeestjes. Vier tot zes uur geschikt muzikaal vermaak, zonder pauzes. Optredens als zanger en DJ worden hierbij mooi gecombineerd.

De shows zijn incl. licht, geluid en alle apparatuur. Echt compleet, vanaf 590 euro! Daarmee is deze artiest absoluut voordelig.

U boekt deze zingende dj en bent meteen compleet.

Klein of groot optreden in Utrecht?

Deze zanger en artiest is geschikt voor een optreden met 90 man, maar ook voor 800 man. De grootte van het publiek maakt voor Singer in Suit niet uit.

Laat het alleen wel even weten als er meer dan 250 genodigden komen, dan neemt deze zanger en artiest een grotere geluidsinstallatie mee :). En een grotere lichtinstallatie is ook zeker te regelen.

Deze artiest is bovendien 365 dagen per jaar beschikbaar voor optredens, bijvoorbeeld op een bruiloft, feestje of verjaardag. En zelfs bij mensen thuis.

Deze entertainer en artiest komt naar elke plaats in Utrecht.

Goede recensies in Utrecht

De beoordelingen en de sterren liegen niet!

5 sterren op Google Reviews, 5 sterren op Facebook Reviews en een heel hoog gemiddelde op TPW Reviews en andere bruiloftwebsites op internet.

Fantastische berichten en tevreden opdrachtgevers, daar doet deze zanger en artiest het toch allemaal voor!

artiest in utrecht met goede reviews

Het zijn natuurlijke allemaal echte recensies van echte Nederlandse mensen die Singer in Suit hebben meegemaakt.

Zeer zeker ook in of vlakbij Utrecht. Misschien wel van mensen die u kent;).

Singer in Suit kunt u boeken incl. alle aanvullende apparatuur, zoals een professionele geluidsset en eventueel zelfs een mooie lichtshow. Alles is mooi op elkaar afgestemd.

U hoeft dus nergens anders apparaten of spullen in te huren. U reserveert alle techniek in 1 keer. Heel eenvoudig! Deze artiest heeft enkel wat ruimte, 200v en een leuke groep mensen nodig.

Betaalbare artiest én DJ in Utrecht

Bij deze artiest hoeft u echt niet te kiezen tussen een live act of muziek van een dj.

Hier boekt u namelijk eventueel ook een artiest en dj in één! Een show met alle benodigde techniek, waaronder een speakerset, effectlicht en dj-gear.

U huurt alles compleet bij één betrouwbare partij en hoeft verder geen enkele andere act in te huren. Helder, gemakkelijk en betaalbaar.

Deze act biedt meer dan alleen maar een goede artiest en meer dan alleen een goede dj. Het is niet voor niks een zeer populaire entertainer voor allerlei gelegenheden.

Zeker ook in Utrecht!

Zullen we nu een geweldig optreden plannen in Utrecht?

Check nu kosteloos de agenda van deze allround artiest voor een optreden in Utrecht. Dat is gewoon vrijblijvend!

Maar wacht niet al te lang, want dit is een zeer vaak geboekte artiest! Neem nu contact op en krijg snel een passende prijsopgave!

NU CONTACT OPNEMEN VOOR HET BESTE OPTREDEN IN UTRECHT

artiest in utrecht tijdens een feestje met dansende mensen

Deze artiest is beschikbaar in heel Utrecht!

MENU