Bruiloft DJ

Bruiloft dj’s zijn er nogal veel, dat wijst een simpele zoekopdracht met Google al uit. DJ in Suit verschilt echter duidelijk van alle andere bruiloft dj’s die je in Nederland kunt boeken. Hij is namelijk niet alleen een representatieve allround dj met een exclusieve drive in show, maar ook een zeldzaam veelzijdige en professionele zanger: Singer in Suit! Met zijn ruime ervaring als dj en live artiest, kunnen jullie hier een uitermate geschikte en originele bruiloft dj boeken.

Top! Graag meer informatie via e-mail of telefoon!

Voor jullie bruiloft in 2020 of 2021!

Singer in Suit: bruiloft dj en professionele zanger, in 1! Dat biedt voordelen:

Veelzijdige DJ

Veelzijdige DJ

Omdat Singer in Suit zowel bruiloft dj als zanger is, is hij uitermate allround en breed inzetbaar. En juist dat komt goed van pas tijdens een bruiloft. Hij biedt met verschillende muziekstijlen voor ieder wat wils.
Live DJ

Live DJ

Singer in Suit beschikt over een strakke drive in show en een hoogglans witte dj booth. De techniek van een dj en een live artiest zijn daarin geïntegreerd. Dat betekent niet alleen een geweldige act, maar ook een zeer stijlvolle setup.
In the mix

In the mix

Als bruiloft dj draait Singer in Suit veel in een mix, zodat mensen lekker kunnen blijven dansen. Ook als zanger zorgt hij voor passende of verrassende overgangen, zodat stilstaan erg moeilijk wordt. Ideaal!
Volle dansvloer

Volle dansvloer

Singer in Suit biedt variatie tussen live sets en dj sets. Deze worden afgewisseld zonder pauzes, zodat een feest echt in gang kan worden gehouden en de kans op een volle dansvloer groot is.

Datum van jullie bruiloft

Veel bruiloften op vrijdagen en zaterdagen worden ruim van tevoren geboekt, zeker de bruiloften in het voorjaar en het najaar. Neem nu contact op voor een gratis datumcheck en een geheel vrijblijvende prijsopgave, voordat deze dj bezet is op jullie datum!

>> Neem nu contact op. Vrijblijvend!

Deze Bruiloft DJ is beschikbaar in alle provincies

Van Noord-Holland tot Noord-Brabant, Van Groningen tot Limburg. In deze provincies wordt hij het meest geboekt:

Utrecht

Singer in Suit wordt behoorlijk vaak geboekt als allround dj voor een bruiloft in Utrecht. Met name in de regio van Utrecht (stad), Amersfoort en Zeist. Zo was hij al in het Centraal Ketelhuis (Amersfoort), Slot Zeist (Zeist) en Mereveld (Utrecht).

Noord-Holland

Singer in Suit wordt vaak geboekt als allround dj voor een bruiloft in Noord-Holland. Bijvoorbeeld in de regio van Alkmaar, Amsterdam en Haarlem. Zo was hij te gast bij Club Nautique (Zandvoort), Landgoed Waterland (Velsen) en Ford Resort Beemster (Zuidoostbeemster).

Gelderland

Singer in Suit is ook te boeken als allround dj voor uw bruiloft in Gelderland. Hij was al eens bij Beau (Nijmegen), De Salentein (Nijkerk) en Kabels (Oosterbeek). Hij was ook te vinden in de regio's van Apeldoorn, Arnhem en Doetinchem.

Noord-Brabant

Singer in Suit is beschikbaar als allround dj voor uw bruiloft in Noord-Brabant. Zo was hij diverse malen te gast bij Kasteel Henkenshage (Sint-Oedenrode), Het Ketelhuis (Eindhoven) en Klooster Betlehem (Haren). Ook in de regio van Tilburg, Den Bosch en Breda is hij regelmatig werkzaam.

Prijzen en beschikbaarheid op jullie bruiloft

Vrijblijvende offertes op maat via e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefoon (06 48208574)

MENU