Bedrijven

Singer in Suit biedt professionele optredens voor bedrijven. Deze artiest heeft veel podiumervaring op allerlei zakelijke events en weet daardoor altijd de juiste sfeer te brengen. Misschien was u op zoek naar een dj voor uw bedrijfsfeest of personeelsfeest? Ook dan biedt Singer in Suit uitkomst. Met Singer in Suit vindt u namelijk een zanger en dj in één, inclusief alle benodigde techniek in een stijlvolle drive in show.

Ik wil graag meer informatie via e-mail of telefoon
Ervaren

Ervaren

Singer in Suit heeft veel ervaring op bedrijfs- en personeelsfeesten. Hij trad op voor Nederlandse en buitenlandse bedrijven in allerlei branches, van kleine familiebedrijven tot grote multinationals.
Sfeervol

Sfeervol

Een muzikale ondersteuning van Singer in Suit is altijd sfeervol. Hij brengt de juiste muziek op het juiste volume op het juiste moment. Op de voorgrond, of op de achtergrond.
Zorgeloos

Zorgeloos

Bij Singer in Suit is een afspraak een afspraak, daar kunt u van op aan. Daarbij werkt de communicatie snel en duidelijk. En bij een boeking ontvangt u een overeenkomst met alle details.
Compleet

Compleet

Singer in Suit is niet zomaar een dj uit de kroeg die wat met plaatjes meezingt, maar een volwaardige en professionele allround zanger en dj. Compleet met een nette drive in show.

Meer informatie of een datum aanvragen?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefoon (06 48208574)