Evenementen

Singer in Suit biedt optredens voor horeca, evenementen en grote(re) podia. Of u nu een publiek van 300 of 3000 personen wilt voorzien van muzikaal entertainment, Singer in Suit is altijd een goede en passende artiest om te boeken.

Hoogtepunten volgen elkaar in rap tempo op. Een onbekende zanger, die al menig organisator heeft verrast tussen allerlei grote namen.

> STUUR ME MEER INFORMATIE
Herkenbaar

Herkenbaar

Singer in Suit weet welke nummers werken en hoe en wanneer hij deze moet brengen, live uiteraard. Van grand café tot grote club en van pleinfeest tot tentfeest: deze artiest is op zijn plaats.
Nonstop

Nonstop

Singer in Suit brengt een gevarieerde mix, met vlot doorlopende hits en hoogtepunten in meerdere stijlen. Deze artiest kunt u gerust boeken als het dak eraf moet tussen opzwepende dj´s.
Krachtig

Krachtig

Pittige zangnummers en een aanwezig volume zorgen ervoor dat deze artiest de mensen bereikt. Met Singer in Suit boekt u een zanger die een energieke performance absoluut aankan.
Opzwepend

Opzwepend

Singer in Suit is in staat een groot publiek voor zich te winnen. Omdat hij alleen bekende covers zingt, is de herkenbaarheid groot en kan hij het publiek snel enthousiast maken. En houden.

Voor hoe lang wilt u een zanger boeken?

Dit zijn de meest geboekte tijdsduren:

Extra Large

Extra Large

Korte, energieke zangsets, verdeeld over het evenement. Populair bij middelgrote evenementen, met enkel dj's in de programmering.
Large

Large

3 x 15 minuten tape act. Ideaal ter afwisseling van een dj. Populair bij evenementen met opzwepende muziek in een hoog tempo.
Medium

Medium

2 x 20 minuten tape act. Split de act, verdubbel de impact. Deze optie is relatief voordelig en wordt vaak geboekt in café's en bars.
Small

Small

1 x 30 minuten tape act. Het meest geboekt op grotere evenementen en populaire feestdagen, zoals Koningsdag en Hemelvaartsdag.

Specifieke informatie voor uw evenement?

Dat kan, per e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefonisch (06 48 20 85 74)