DJ voor de bruiloft?

Met een uitgebreide muziekcollectie, een exclusieve show en honderden optredens ervaring is DJ in Suit een zeer geschikte dj voor een bruiloft. Bovendien is hij niet alleen allround dj, maar ook professioneel zanger: Singer in Suit! Een echte aanrader voor een bruiloft is dan ook een programma als dj én zanger. Niet voor niets zeer populair bij bruidsparen in heel Nederland.

Meer informatie via e-mail of telefoon
Ervaren

Ervaren

De afgelopen jaren werd Singer in Suit geboekt op bruiloften in heel Nederland. In 2016, 2017, 2018 en 2019 was hij bruiloft dj en zanger op meer dan 100 fantastische bruiloften per jaar.
Exclusief

Exclusief

Singer in Suit is ook de leverancier van een exclusieve drive in show. Enkel met professionele apparatuur, waaronder effectlicht en geluid. De setup is strak en zelfs volledig in wit leverbaar.
Speciaal

Speciaal

Een bijzonder dag vraagt om een bijzondere act. Singer in Suit biedt meer afwisseling en variatie dan een 'gewone' bruiloft dj of band. Hij kan jullie verrassen met zijn veelzijdige performance.
In the mix

In the mix

Livesets en dj-sets gaan naadloos in elkaar over, zonder pauzes. Deze afwisseling maakt de kans op een topsfeer, een volle dansvloer en enthousiast publiek alleen maar groter.

Jullie datum?

Is de datum van de bruiloft al bekend? Neem dan vrijblijvend contact op met Singer in Suit voor meer (prijs)informatie. De agenda voor 2020 is nu ook geopend, wacht niet te lang!

>> Check de datum. Neem contact op!

DJ voor bruiloften... in jullie regio!

Elke week verzorgt Singer in Suit bruiloften in heel Nederland. Hier is hij bijvoorbeeld al geweest:

DJ Bruiloft Gelderland

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in de provincie Gelderland. Hij stond al op bruiloften in Nijmegen, Apeldoorn, Arnhem en Doetinchem. Verder werd hij geboekt in kleinere plaatsen als Varsseveld, Aalten, Wehl en Lichtenvoorde.

DJ bruiloft Noord-Brabant

Singer in Suit is dj voor bruiloften in Noord-Brabant. Hij stond al op bruiloften in Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Tilburg. Verder werd hij geboekt in kleinere plaatsen als Oisterwijk, Veghel, Oosterhout en Zevenbergen.

DJ bruiloft Noord-Holland

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Noord-Holland. Zo stond hij op bruiloften in Haarlem, Alkmaar en Amsterdam. Verder trad hij op in kleinere plaatsen als Edam, Medemblik, Castricum en Nieuw-Vennep.

DJ bruiloft Zuid-Holland

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Zuid-Holland. Zo stond hij al op bruiloften in Leiden, Den Haag en Rotterdam. Verder trad hij op in kleinere plaatsen als Sliedrecht, Naaldwijk, Berkel en Rodenrijs en Schoonhoven.

Dj bruiloft Utrecht

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Utrecht. Zo stond hij op bruiloften in Amersfoort, Veenendaal, Zeist en Utrecht. Verder werd hij geboekt in kleinere plaatsen als Bunnik, Breukelen, Rhenen en Maarssen.

Dj bruiloft Drenthe

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Drenthe. Hij stond al op bruiloften in Meppel, Hoogeveen en Coevorden. Uiteraard is Singer in Suit ook beschikbaar voor bruiloften in de omgeving van Assen of Emmen.

DJ bruiloft Limburg

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Limburg. Hij stond al in steden als Venlo, Venray, Roermond en Maastricht. Verder trad hij op in kleinere plaatsen als Valkenburg, Geleen, Helden, Gulpen, Echt en Horst.

DJ bruiloft Zeeland

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Zeeland. Hij stond al op bruiloften in Sluis, Renesse en Vlissingen. Ook te boeken in plaatsen als Goes, Terneuzen, Breskens, Zierikzee en Middelburg.

DJ bruiloft Overijssel

DJ in Suit is dj voor een bruiloft in Overijssel. Hij stond al op bruiloften in Almelo, Enschede, Zwolle en Hengelo. Daarnaast werd hij geboekt in kleinere plaatsen als Raalte, Vriezenveen, Dalfsen en Bathmen.

DJ bruiloft Flevoland

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Flevoland. Zo stond hij al op evenementen in Almere, Dronte, Lelystad en Emmeloord. Ook werd hij geboekt voor gelegenheden in kleinere plaatsen als Urk, Ens en Nagele.

DJ bruiloft Friesland

Singer in Suit is zingende dj voor een bruiloft in Friesland. Hij stond al eens in Leeuwarden, Heerenveen en Bolsward. Verder trad hij op in Nijega en Witmarsum. Uiteraard is Singer in Suit ook beschikbaar in andere plaatsen.

Dj bruiloft Groningen

Singer in Suit is dj voor een bruiloft in Groningen. Hij stond op bruiloften in de stad Groningen, maar is ook beschikbaar in andere steden. Verder werd hij geboekt in kleinere plaatsen als Harkstede en Stadskanaal.

Specifieke informatie voor jullie bruiloft?

Neem vrijblijvend contact op via e-mail (info@singerinsuit.nl) of telefoon (06 48 20 85 74).

MENU