DJ voor een bruiloft in Brabant

Een uitgebreide muziekcollectie, een goede geluidsset en een lichtshow die is inbegrepen. Dat vinden jullie bij meerdere bruiloft dj's in Brabant en is dan ook niet zeldzaam. Maar een stijlvolle show, een mooie witte opstelling en een dj en professionele zanger in 1, waar kunnen jullie die boeken? Alleen bij Singer in Suit.

>> Super! Ik wil graag meer informatie via e-mail

Reacties op bruiloften in Brabant:

Singer in Suit krijgt vaak leuke reacties op zijn optredens. Ook in Brabant.
Meer echte reviews op ThePerfectWedding

'Bruiloft aanwinst'

'Bruiloft aanwinst'

'Deze dj en zanger kan het publiek absoluut in beweging brengen. Met zijn stem en muziek verrast hij jong en oud. Gemaakte afspraken werden goed nagekomen en de sfeer was top!' Gijs en Yvette, Gorinchem
'Mooi opgebouwd'

'Mooi opgebouwd'

'Singer in Suit heeft de avond mooi opgebouwd. Lekker rustig in het begin en na onze openingsdans mensen op de dansvloer gehouden. Geweldig gedaan en zeker voor herhaling vatbaar voor een later feestje! We gaan je boeken!', Thijs en Anke, Amersfoort
'Fantastische act'

'Fantastische act'

'Wat een fantastische act. Deze man kan zingen, deze man kan draaien. deze man heeft een mooi pak aan en deze man heeft ook nog top apparatuur. Het feest was alles wat wij gewenst hebben en meer. Dank je wel!', Vera en Paul, Utrecht
'Geweldige afsluiter

'Geweldige afsluiter

'Singer in Suit zorgde voor een geweldige afsluiter op een toch al geweldige dag. De muziek op ons feest was echt top. Hij heeft zeker rekening gehouden met onze wensen. We wilden per se geen verzoekjes van gasten en ook daar is hij prima mee omgegaan', Brechtje en Dennis, Breda (Brabant)
'Superfeest'

'Superfeest'

'We hadden wat tegenslag op onze bruiloft. De fotograaf en de ceremoniemeester waren ziek en daarnaast was het erg slecht weer. De hele dag regen! Maarrr..'s avonds ging de 'zon' schijnen. Singer in Suit zorgde voor een superfeest waarbij jong en oud veel hebben gedanst. Als we 5 jaar getrouwd zijn, geven we weer een groot feest. Met Singer in Suit! Hopelijk is het weer dan beter, haha' Paul en Irma, Eindhoven (Brabant)
'Volle dansvloer'

'Volle dansvloer'

'We zochten een dj die eens wat anders kon brengen dan de Hollandse hits op de bruiloften van veel van onze vrienden. Na een lange zoektocht kwamen we bij Singer in Suit. Lekker gevarieerd en gaaf dat hij tussendoor ook ging zingen! Dat had niemand verwacht! De dansvloer heeft vanaf onze openingsdans de hele avond vol gestaan!' Anne en Bart, Tilburg
'Ene na de andere hit'

'Ene na de andere hit'

'We vonden het belangrijk dat de muziek, zeker in het begin, niet zo hard zou staan omdat we eerst lekker wilden kletsen met onze gasten. Vanaf 22.30 mocht het dak eraf en dat hebben we geweten! De ene na de andere hit knalde de feestzaal in. We hebben genoten en zullen je zeker aanbevelen!' Hester en Frits, Tilburg (Brabant)
'Overtreffende trap'

'Overtreffende trap'

'We hebben Singer in Suit geboekt omdat we hem hadden onthouden van een bruiloft van vrienden van ons. Daar zorgde hij al voor een heel leuk feest, maar op ons eigen feest was het de overtreffende trap. Super zang, lekkere muziek als dj en een hele mooie dj booth/geluidsset. We zijn dik tevreden en kijken terug op een fantastische avond!' Jeroen en Mayke, Den Bosch (Brabant)

Jullie datum in Brabant?

Willen jullie ook een fantastische bruiloft in Brabant? Neem dan vrijblijvend contact op met Singer in Suit en kijk of de datum nog beschikbaar is...voordat een ander bruidspaar jullie voor is!

>> Neem nu contact op voor een datumcheck
MENU