Jullie hebben er maanden naar toe gewerkt en dan is het opeens voorbij. Na een feestelijke dag en spetterende avond gaan de lampen aan en zullen jullie als newlyweds het pand verlaten. Dan is het tijd om afscheid te nemen van de gasten. Jullie willen iets leuks meegeven als aandenken aan de mooie dag, maar ook om de gasten te bedanken voor hun aanwezigheid. Maar wat is er allemaal mogelijk, wat zijn de laatste trends op het gebied van huwelijksbedankjes en wat past bij jullie bruiloft?

1. Seizoensgebonden trouwbedankjes

Veel bruidsparen kiezen voor een bepaald seizoen bij het plannen van hun bruiloft. Het zal jullie niet verbazen dat de voorkeur vaak uitgaat naar een bruiloft in de lente of zomer. Nu zijn er hartstikke veel mogelijkheden op het gebied van huwelijksbedankjes wanneer er wordt gekozen voor een lente- of zomerbruiloft. Denk bijvoorbeeld aan groene bedankjes. Deze bedankjes hebben een ‘groene’ inhoud; bloemzaadjes. Kleine bloempotjes, emmertjes of gietertjes worden gevuld met een zaaitablet en bloemzaadjes naar keuze. Een leuke attentie in deze maanden, omdat dit in lijn is met de bloeitijden van de verschillende bloemzaadjes.

huwelijksbedankje-groen-1

Ook in de wintermaanden zien we een voorkeur voor een bepaald type bedankje. In deze maanden wordt vaak gekozen voor een bedankje waar warmte centraal in staat. Denk bijvoorbeeld aan een kaart, gepersonaliseerde luciferdoosjes of sterretjes. Maar ook chocolade bedankjes zijn meer geschikt voor een trouwfeest in de winter.

2. Sweettable met gepersonaliseerd snoepgoed

Steeds vaker zien we dat naast de bruidstaart een sweettable wordt opgesteld op de bruiloft. Zo is de gehele dag genoeg zoetigheid beschikbaar. Maar wat is er leuker dan een sweettable met gepersonaliseerd snoepgoed?

huwelijksbedankje-snoep-1

Bij LocoMix bestel je spekjes, pepermuntjes, lolly’s, koekjes en nog veel meer snoepgoed dat gepersonaliseerd kan worden met bijvoorbeeld jullie namen, de trouwdatum maar ook een icoontje van een hart of ringen.

3. Huwelijksbedankjes met een persoonlijke bedanktekst

De kans is groot dat jullie de kans niet krijgen om op de bruiloft zelf iedereen te persoonlijk te bedanken voor hun aanwezigheid. Het regelen van huwelijksbedankjes maakt het in ieder geval mogelijk om elke gast na afloop een kleine attentie mee naar huis te geven. Een persoonlijke bedanktekst op de huwelijksbedankjes maakt deze waardevoller. De huwelijksbedankjes van bijvoorbeeld LocoMix bieden altijd de ruimte voor een persoonlijke bedanktekst. Het gekozen bedankje bepaalt of dit een korte of langere boodschap is.

Elk seizoen komen er weer meer mogelijkheden bij op het gebied van huwelijksbedankjes. Bekijk voor inspiratie en een gratis digitale proefdruk eens de website van LocoMix. Een krappe deadline of een uniek verzoek? Ook dan ben je bij LocoMix aan het juiste adres.

Chris van Grinsven