Leuke zanger in Eindhoven

Graag stellen we u voor aan Singer in Suit. Een professionele en veelzijdige live zanger die covers in meerdere muziekstijlen kan zingen. Geboren en getogen in Brabant.

Van pop tot dance en van Nederpop tot disco: Singer in Suit kan het allemaal zingen. Live uiteraard. U kunt hier een live zanger boeken die zich aanpast aan uw wensen en het aanwezige publiek. Hij zingt wekelijks op bedrijfsfeesten, bruiloften, privéfeesten en evenementen, ook in de omgeving van Veldhoven, Valkenswaard en Geldrop. Hoe kan deze zanger u van dienst zijn?

Ik wil graag meer informatie via e-mail

Een veelzijdige zanger boeken in Eindhoven?

Singer in Suit: dé veelzijdige zanger boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, feestje of evenement.

Extra large

Extra large

Compleet en doorlopend entertainment met een tijdsduur in overleg. Een absolute aanrader voor gevarieerd publiek. Avondvullend of middagvullend: dit is absoluut de populairste en meest geboekte optie van Singer in Suit.
Large

Large

3 x 30 minuten zangset. Uitgebreid genieten van de beste covers. Vaak gekozen door opdrachtgevers die al een andere dj hebben geboekt. Met Singer in Suit ontstaat er dan meer afwisseling en live interactie.
Medium

Medium

2 x 30 minuten zangset. Veel live zangers zijn slechts te boeken voor een half uur. Singer in Suit verdubbelt de tijdsduur, maar de kosten niet. Singer in Suit kan tijdens meerdere zangsets eventueel een grotere variatie laten zien.
Small

Small

1 x 30 minuten zangset. Ideaal als surprise-act, hoogtepunt of afwisseling. Bijvoorbeeld voor programma's met andere livemuziek of dj's. Singer in Suit brengt een herkenbaar en verrassend optreden. Uiteraard live gezongen.

Dit kan jullie volle dansvloer zijn!

Holler Box
MENU