Een feestruimte, publiek en muziek: dat zijn basisbenodigdheden voor uw privéfeest of bruiloft. Maar zoals bij grote evenementen, gaat het ook op privéfeesten en bruiloften steeds meer om een intense beleving en entertainment. Deze zeven voordelige gadgets kunnen deze beleving en de goede sfeer op een privéfeest of bruiloft absoluut versterken.

bruiloft muziek

1. LED foam sticks

Stelt u zich voor. Muziek op feestvolume. Een volle dansvloer. De artiest of dj brengt interactie en het publiek gaat uit z’n dak. Met led foam sticks in de hand! Een kleurrijk spektakel. Bovendien kunnen LED foam sticks worden gebruikt om uw gasten subtiel doch dwingend de dansvloer op te slaan, mocht dat nodig zijn.

bruiloft muziek

2. Magic glasses

Deze speciale brillen hebben een prisma-lens, waardoor het lichteffect wordt verveelvoudigd. Licht- en lasershows worden hiermee nog levendiger! Een waanzinnig en bovendien gezond middel voor een fantastische trip op uw privéfeest of bruiloft.

bruiloftmuziek
3. Feestvuurwerk

Zeker niet alleen voor kinderen tijdens de jaarwisseling. Feestvuurwerk is erg geschikt voor de entree of exit van bijvoorbeeld een bruidspaar. Naast sterretjes zijn bijvoorbeeld ijsfonteinen een leuke extra bij het serveren van ijs, een bruidstaart of champagne.

bruiloft muziek

4. LED ballonnen

Ballonnen zijn natuurlijk populaire feestartikelen, maar lichtgevende ballonnen zijn een stuk minder bekend. Toch kunnen dergelijke ballonnen een bijzonder mooi effect vormen, zeker in grotere aantallen. Een verlichte ballonnenboog, ballonzuilen in themakleuren of simpelweg verlichting van donkere locaties: volop mogelijkheden met LED ballonnen.

13-img_1-led-ringen-groen-1

5. LED ringen

In kleine hoeveelheden geeft deze gadget al een erg leuk effect, maar als het hele publiek een led ring draagt is het effect absoluut fantastisch. Bovendien blijven dit soort ringen lang licht geven, dus deze gadgets zijn zeker ook geschikt voor feestjes tot in de late uurtjes.

91-img_2-glow-stick3

6. Glow sticks

Deze sticks zijn te gebruiken als armband, maar ook als decoratief object, bijvoorbeeld in een vaas. Allerlei kleuren en combinaties zijn mogelijk, afgestemd op een thema of gewoon met allerlei kleuren door elkaar.

bruiloft muziek
7. Confetti-shooters

Een waanzinnige gadget om een hoogtepunt nog specialer te maken. Tip: bepaal het moment van afschieten samen met uw (bruiloft) dj of artiest, onder begeleiding van zelf gekozen (bruiloft)muziek!

U ziet, er zijn genoeg voordelige gadgets om de beleving en het entertainment van uw feest, bruiloft of event nog rijker te maken. Deze en meer originele gadgets zijn online verkrijgbaar bij De Horecabazaar, partner van In Suit Entertainment. De gadgets zijn bovendien gemakkelijk te boeken bij alle acts van In Suit Entertainment, waaronder Singer in Suit. Bent u benieuwd naar meer informatie? Neem dan contact op met In Suit Entertainment via info@singerinsuit.nl of 06 48208574.

Tagged with →